FRIGEL d.o.o.
Bana Josipa Jelačića 4
23000 Zadar, Hrvatska

telefon+385 23 305 386
telefoninfo@frigel.hr
telefonprodaja@frigel.hr
telefonPon-pet: 08:00-16:00 h

lokacija frigel

Načini plaćanja

nacini placanja

Akcije

Akcijski CJENIK možete preuzeti OVDJE

O NAMA

Tvrtka Frigel osnovana je 1996. godine. Osnivačka djelatnost bila je popravak električnih aparata za kućanstvo. Razvojem poduzeća i prilagođavanjem tržištu, svoje glavne djelatnosti danas vežemo uz:

• MONTAŽU I SERVIS KLIMA UREĐAJA
• PLINSKE INSTALACIJE
• CENTRALNO GRIJANJE
• SOLARNE SUSTAVE i OBNOVLJIVE IZVORE ENERGIJE
• OBRADA VODE
• KOMERCIJALNI I INDUSTRIJSKI SUSTAVI KLIMATIZACIJE
• VENTILACIJA KUĆANSKA, KOMERCIJALNA I INDUSTRIJSKA
• INSTALACIJE VODE I ODVODNJE.

 

ODRŽAVANJE I SERVIS

U sklopu tvrtke, za navedene instalacije vršimo usluge projektiranja, prodaje, montaže, servisa, te održavanja opreme u jamstvenom i vanjamstvenom roku.

Frigel d.o.o. je kontinuirano radi kako na obrazovanju svojeg stručnog kadra, tako i na proširivanju djelatnosti tvrtke na nova područja i tehnologije u struci.

Sukladno tome posjedujemo pored ostalog i uvjerenja i certifikate raznih stručnih udruga i institucija:
Licencu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova na građevinama I, II, III i IV skupine zahtjevnosti.
Uvjerenje HSUP Hrvatske stručne udruge za plin, kao ovlaštene tvrtke za provjeru i ispitivanje plinskih instalacija stručne razine I. i II.
• Naši plinoinstalateri posjeduju certifikat o osposobljenosti za zavarivanje plinskim postupkom Zavoda za zavarivanje i toplinsku tehnologiju.
• Dugogodišnji smo ovlaštenik tvrtke PRO plin za izvođenje plinskih instalacija
• Ovlašteni smo serviser i instalater Vaillant plinskih i drugih uređaja
• Ovlašteni smo serviser brojnih proizvođača opreme iz područja HVAC (Heating, Ventilation, Air-Conditioning; grijanja, ventilacije i klimatizacije).

U proteklim godinama našeg djelovanja smo obavljali poslove u cijelom spektru struke, počevši od servisiranja kućanskih aparata, montaže i servisiranja rashladnih vitrina, komora i sl., preko prodaje i montaže klima uređaja, te u konačnici i do projektiranja, prodaje, montaže i održavanja složenih strojarskih postrojenja za sve vrste i namjene korisnika. Kroz navedeno razdoblje poduzeće je raslo kako u ljudskom tako i u tehnološkom smislu. Danas zapošljavamo deset djelatnika, posjedujemo prodajno-izložbeni prostor u centru Zadra te radionicu i skladišni prostor.

Kontinuiranim praćenjem svjetskih trendova svakim danom unapređujemo i proširujemo naš prodajni asortiman. Za opremu koju prodajemo samostalno vršimo ugradnju, a naše stručno osoblje potrudit će se da Vam olakša njeno korištenje kako biste pravilno koristili opremu, te na taj način produžili njezin radni vijek.

Obuka naših servisera i tehničkih lica obavlja se u suradnji s proizvođačima i/ili ovlaštenim distributerima proizvoda.

Frigel je jedna od rijetkih tvrtki na području zadarske županije koja može realizirati složene i obimom veće strojarske projekte. Zahvaljujući našoj stručnosti i opremljenosti, te dugogodišnjem iskustvu prepoznati smo kao pouzdan i stručan partner kako kod projektanata tako i kod investitora.

Stručan kadar, savjestan odnos prema radu i strankama nam je osigurao stabilno poslovanje i jamstvo je kontinuiteta i u budućnosti. Znanje, iskustvo i otvorenost prema novim tehnologijama omogućavaju nam da pouzdano i kvalitetno izvodimo i najsloženije projekte.

Obratite nam se s povjerenjem za savjet, izvedbu i održavanje OVDJE.

Naše referentne objekte možete pogledati OVDJE.